Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές-Αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του είναι ανέπαφη και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας όπως επίσης και με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής – αλλαγής σας ,ούτε γίνονται δεκτές επιστροφές-αλλαγές για προϊόντα που έχουν παρέλθει  14 μέρες από την αγορά τους, O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων  η διαδικασία επιστροφής χρημάτων μπορεί να ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων. Αν η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα τότε η επιστροφή χρημάτων θα γίνει αντίστοιχα. Εάν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή επιστρέφεται, σε αριθμό λογαριασμού τράπεζα σας, το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος, μείον 3€ έξοδα μεταφοράς και όχι έξοδα αντικαταβολής ή τραπεζικών προμηθειών.
Σε περίπτωση επιστροφής-αλλαγής θα πρέπει να αποστέλλεται email στη δ/νση info@almasportswear.gr στο οποίο θα αναφέρεται ο κωδικός παραγγελίας και ο λόγος της επιστροφής ή να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 28920 29075 . Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα του Almasportswear.gr Θεοτοκοπούλου 34 Μοίρες ΤΚ 70400. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Όλα τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή-αλλαγή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη .Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Almasportswear.gr  πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.